Over mij

 

Het ontstaan van VA.59 

We gaan terug naar maart 2018. Ik was bij een mooi event en op gegeven moment kwam ik in contact met  Sanne. We spraken over de toekomst. Ik vertelde haar dat ik na mijn pensioen, wel in Spanje zou willen wonen. Zij zei toen: “maar waarom zou je daarop wachten? Je kunt dat al veel eerder doen.”

Om een lang verhaal kort te maken; zij werkte als VA (Virtual Assistant) en dat betekent dat je locatie-onafhankelijk kunt werken, overal, voor iedereen en waar jij maar wil. En zij gaf aan dat ik dat ook kan. Ik heb immers al ruim 40 jaar werkervaring op verschillende gebieden (zie mijn profiel op LinkedIn).

 

Online Marketing

Enthousiast schreef ik me in voor een training als VA en leerde veel nieuwe mensen en mogelijkheden kennen. Er ging echt een wereld voor mij open. Hoe bijzonder is het online landschap. Daarna volgde ik nog meer trainingen waaronder die van webassistant. Daarin heb ik veel geleerd waaronder websites bouwen.  Regelmatig volg ik nog trainingen om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. 

Nu ik wat langer aan het werk ben als VA, heb ik besloten om meer focus aan te brengen in de werkzaamheden waar ik energie van krijg. De onderstaande vakgebieden zijn nu de gebieden waar ik mij op wil  richten. Hierin werk ik samen met kennisondernemers/coaches om hun online zichtbaarheid te vergroten. Daardoor is er een groter bereik en komt er meer verkeer naar de website. Met als resultaat meer verkoop van dienst of product!

  • video's en visuals
  • social media beheer
  • adverteren op social media
  • emailmarketing (Mailblue/ActiveCampaign)

Deze werkzaamheden bied ik aan in de vorm van een maandpakket. Zo kunnen de verschillende onderdelen binnen jouw business goed op elkaar afgestemd worden. Ook is het mogelijk om een advertentietraject af te nemen in de vorm van een pakketprijs.

 

Passie

Ik heb gemerkt dat ik energie krijg en veel plezier heb in het maken en opzetten van zaken die er niet alleen stijlvol en strak uitzien maar ook nog eens effectief en functioneel zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan de layout van nieuwsbrieven, korte video's maar ook aan visuals  voor social media. Daarnaast denk ik graag mee met opdrachtgevers. Regelmatig hoor ik dat zij verrast zijn omdat ik vaak verder kijk dan zij verwachten.

 

Waar ga ik voor?

Een mooi bedrijf opbouwen met tevreden, blije opdrachtgevers. Mijn plan is verder om in de wintermaanden in warmere oorden te verblijven en van daar uit mijn werk te blijven doen. Hoe leuk is dat 😊.

20210603M35_Reportage_ZonZeeZen_Sandra_389A5393_LOW (3)

Waar kan ik jou bij helpen?

Vul hieronder je gegevens in, ik neem dan snel vrijblijvend contact met je op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Bel gerust.

je ontvangt binnen 24 uur antwoord

Waarom VA.59?

 

Mijn missie (waar sta ik voor):

Support verlenen aan kennisondernemers zodat zij zich kunnen focussen op het bouwen aan hun eigen bedrijf.

Ik draag daaraan bij door het vergroten van de online zichtbaarheid door middel van:

  • creëren van visuals en video's in huisstijl
  • social media beheer
  • doelgericht adverteren op Facebook en Instagram
  • nieuwsbrieven via ActiveCampaign/Mailblue. 

Contactgegevens

 

VA.59 is gevestigd in Dordrecht

Owner: Sandra Hendriks

www.va59.nl

info@va59.nl

KvK-nummer 71527095