Over mij

In de afgelopen jaren heb ik diverse ervaringen opgedaan. Daardoor heb ik keuzes gemaakt die mijn leven totaal hebben veranderd.  Een van die keuzes is het opzetten en bouwen aan mijn eigen bedrijf VA.59

Hoe is dat zo gekomen? 

We gaan terug naar maart 2018. Ik was bij een event en op gegeven moment kwam ik in contact met een jonge vrouw, Sanne. We spraken over de toekomst. Ik vertelde haar dat ik na mijn pensioen, misschien wel in Spanje zou willen wonen.

Zij antwoordde toen: “maar waarom zou je daarmee wachten? Je kunt daar al veel eerder naar toe.”

Om een lang verhaal kort te maken; zij werkt als VA (Virtual Assistant) en dat betekent dat je locatie-onafhankelijk kunt werken, overal, voor iedereen en waar jij maar wil. En zij gaf aan dat ik dat ook kan. Ik heb immers al ruim 40 jaar werkervaring op verschillende gebieden (zie mijn LinkedIn).

Techniek

Ik heb me ingeschreven voor een training als VA en leerde veel nieuwe mensen en mogelijkheden kennen. Daarnaast heb ik een training gevolgd als webassistant. Daarin heb ik onder andere geleerd hoe je websites bouwt. Ik blijf ook regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Bouwen

Ik heb gemerkt dat ik veel passie heb voor het maken en opzetten van zaken die er niet alleen stijlvol en strak uitzien maar ook nog eens effectief en functioneel zijn. Denk dan aan het bouwen van websites maar ook aan visuals of video's voor social media. Daarnaast het lanceren van nieuwe diensten of producten onder meer met het adverteren op social media. Ik ben er klaar voor!

Mijn visie (waar ga ik voor?)

Mijn plan is om mijn bedrijf zodanig op te bouwen zodat ik in de wintermaanden kan verblijven in warmere oorden.

20210603M35_Reportage_ZonZeeZen_Sandra_389A5393_LOW (3)

Ik hoor graag wat je wensen op het gebied van Online Marketing zijn.

Vul hieronder je gegevens in, ik neem dan snel vrijblijvend contact met je op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Als je hulp nodig hebt, bel gerust.

je ontvangt binnen 24 uur antwoord

Waarom VA.59?

 

Mijn missie (waar sta ik voor):

Support verlenen aan ondernemers en bedrijven zodat zij zich kunnen focussen op het bouwen aan hun eigen bedrijf.

Ik draag daaraan bij door middel van doelgericht adverteren op LinkedIn, effectieve visuals en video's in te zetten op social media, campagnes en automatiseringen via ActiveCampaign/Mailblue en het bouwen van websites die niet alleen stijlvol en strak zijn maar ook functioneel en up to date. 

 

Contactgegevens

 

VA.59 is gevestigd in Dordrecht

Owner: Sandra Hendriks

www.va59.nl

info@va59.nl

KvK-nummer 71527095