Hoe het is begonnen 

Het was maart 2018. Ik was bij een mooi event en op gegeven moment kwam ik in contact met  Sanne. We spraken over de toekomst. Ik vertelde haar dat ik na mijn pensioen in Spanje zou willen wonen. Zij zei toen: “maar waarom zo lang wachten? Dat kan al veel eerder.”

Om een lang verhaal kort te maken; zij werkte als VA (Virtual Assistant) en dat betekent dat je locatie-onafhankelijk kunt werken, overal, voor iedereen en waar jij maar wil. 

Enthousiast ...

... schreef ik me in voor een training als VA en leerde veel nieuwe mensen en mogelijkheden kennen. Er ging echt een wereld voor mij open. Hoe bijzonder is het online landschap. Daarna volgde ik nog veel meer trainingen.  

En nog volg ik regelmatig trainingen om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Na 4 jaar als all-round VA te hebben gewerkt, focus ik me nu op werkzaamheden waar ik echt plezier in heb. Na het behalen van mijn diploma NIMA A Online marketing in 2022  is dat het vakgebied waar ik in verder ga.

Hierin werk ik samen met kennisondernemers/coaches om hun online zichtbaarheid te vergroten. Hoor regelmatig dat ik ook hun stok achter de deur en sparringpartner ben.

Passie

Ik krijg energie van het creëren van zaken die er niet alleen stijlvol en creatief uitzien maar ook nog eens effectief en functioneel zijn.

Denk dan bijvoorbeeld aan advertentiecampagnes, layout van nieuwsbrieven/flyers, korte video's maar ook aan visuals voor social media.

Daarnaast denk ik graag mee met opdrachtgevers.

Waar ga ik voor?

Mijn mooie bedrijf VA.59 verder opbouwen en uitbreiden met een eigen webshop met digitale designs (templates). 

Verder is het plan om in de wintermaanden in warmere oorden te verblijven en van daaruit mijn werk te blijven doen. Hoe leuk is dat 😊.

Als eerste alle shopnieuwtjes?

Laat dan hier je e-mailadres achter.


PS. je zit nergens aan vast, je kunt je heel eenvoudig op elk moment weer afmelden via een link in de mail.